Cum editez o comanda personalizata

In tutorialul de mai jos va aratam cum se poate edita un tricou, in functie de preferintele dumneavoastra. Puteti edita textul, puteti sa adaugati o imagine sau o grafica, sau daca a-ti selectat un tricou cu un model prestabilit, puteti adauga un mesaj sau sa chiar o alta grafica.
Pentru a va edita un tricou, urmariti pasii urmatori:
1.Dupa ce v-ati ales un tricou, si v-ati selectat marimea si culoarea, apasati butonul “Poti edita modelul”

1

 

 

2.In pagina de design aveti mai multe variante de lucru. Puteti incarca poze din calculatorul dvs, ori puteti sa alegeti grafice gata facute din galeria online.

2

3.Galeria online contine mai multe categorii de grafice din care tu iti poti alege un model anume, unde iti mai poti adauga tu un text sau inca o imagine.

 

3-2-upload-arts

4.Dupa ce ti-ai selectat grafica, aceasta trebuie sa se incadreze in acel chenar de pe tricou. Cu cat grafica este mai mare,ajungand la dimensiunea unui A3, cu atat si pretul se modifica.

3-5-1-upload-arts
3-6-upload-arts

5.Pentru editarea textului, apasati pe butonul din bara meniului de editare “T” sau direct pe desen, pe textul pe care vreiti sa il editati.

 

3

6.Dupa ce se deschide fereastra de editare a textului, intalniti mai multe variante de editare, de la culoarea fontului si tipul acestuia, pana la dimensiune si forma lui.

5

7.Se poate modifica si forma textului.

 

14
8.Dupa ce a-ti stabilit cum vreti sa arate tricoul dvs, puteti plasa comanda prin apasarea butonului “Cumpara acum”.

 

15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *