Cine suntem noi?

Nu suntem foarte diferiti de voi cei care tocmai a-ti accesat acest articol pentru a ne cunoaste. Suntem o echipa mica, dar in plina dezvoltare si extindere care este aici pentru a te ajuta pe tine sa ai parte de un cadou, sau sa oferi un cadou, super fain, personalizat cu drag si foarte mare atentie.

De ce noi?

In primul rand pentru calitate.

Aparaturile cu care lucram ofera o calitate garantata pentru produsul comandat de tine. Aici trebuie sa il laudam pe dragul nostru Brother care este mereu gata de un print bun si rezistent. IMG_1586Pe langa printurile clasice, trebuie sa ne laudam cu un serviciu mai deosebit si anume broderia. Nu ti-ai dori si tu o sapca brodata cu textul tau, replica ta sau chiar initialele tale? Si mai ales in ce stil vrei tu. Masca tricouri preview produseDIKM8319Avem o gama de 6 culori cu care iti putem creea o grafica buna!

Si pe langa toate acestea ramane sa va prezentam serviciul nostru de gravura laser. Aici putem creea de la mici placute gravate cu numele tau pentru apartament sau birou, pana la mici bijuterii gravate si multe apte obiecte ce pot fi personalizate sau chiar create de la 0. IMG_2362Acum ca a-ti descoperit cat de cat cine suntem noi si ce facem , va asteptam cu mai multe intrebai si desigur comenzi pentru a va oferi toate aceste servicii.